1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons

Horeca Vloeren Nederland

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van Horeca Vloeren Nederland. Sinds de start in 1994 zijn wij, onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen.

Horeca Vloeren Nederland is onafhankelijk vloeradvies

Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis. Graag komen wij bij u langs voor een goed advies. Van al onze vloeren zijn grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u in de betreffende ruimte met de juiste lichtomstandigheden een goede keuze maken. Onafhankelijk en persoonlijk advies is een vanzelfsprekende service van ons.

Bekende merken

Wij zijn niet gebonden aan een inkooporganisatie en kunnen daardoor een gevarieerd en scherp geprijsd assortiment aanbieden. Bij ons vindt u natuurlijk de bekende merken zoals Ambiant, Floorlife, Moduleo, Veno, DutchFloors, Floer, Moso, Junckers, QuickStep, DesignFlooring, Floorsense, Lieverdink, DiLegno, Solidfloor, Grigio en Kährs. Niet alleen houten- maar ook PVC-vloeren maken onderdeel uit van ons uitgebreide assortiment.

Benieuwd naar ons aanbod in PVC en houten vloeren? Bekijk onze website of kom langs in onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen. Onder het genot van een bakje koffie of thee, bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

Benieuwd naar al onze vloeren?

Bekijk ook onze andere websites:

Vloeren
Vloeren