1. Home
  2. chevron_right
  3. PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor in de Horeca. Ze kunnen tegen een stootje, zijn onderhoudsvrij, vochtbestendig, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Allemaal dingen waar je binnen de horeca rekening mee moet houden.

Horeca Vloeren Nederland levert PVC vloeren van ons eigen huismerk Floorsense. Deze vloeren zijn gemaakt van origineel en heterogeen PVC en bevatten geen schadelijke gassen.

Onze collecties combineren een hoge slijtvastheid met verrassende designs. Zo kunt u kiezen uit brede delen met het uiterlijk van een doorleefde plankenvloer met v-groef, smalle stroken net als een strak gelegde parketvloer, een visgraatpatroon, verouderde vloeren en zelfs grote tegels met een betonlook of het uiterlijk van een gietvloer. Vanzelfsprekend kunt u ook verschillende kleuren met elkaar combineren waardoor u een vloer kunt creëren die afgestemd is op uw persoonlijke smaak. Nieuw in onze collectie zijn de, bijna niet van echt te onderscheiden, hand geschraapte en verouderde PVC vloeren.

Horeca Vloeren Nederland verkoopt al bijna 20 jaar PVC en vinylvloeren in projecten zoals kantoren, horeca en winkels. Door de grote vraag bij particulieren naar een onderhoudsvrije vloer is het aanbod aan motieven en kleuren enorm toegenomen. Door de huidige populariteit bij particulieren zijn er veel aanbieders op de markt die allemaal een graantje mee willen pikken. Dit komt niet altijd de kwaliteit van het leggen of het product ten goede. Laat u goed voorlichten.

Ook leverbaar met Uniclick-verbinding

Als variant op de verlijmde vloeren levert Horeca Vloeren Nederland zwevende PVC vloeren. Dit type vloer leveren we in panelen en kunnen we zwevend op uw bestaande ondervloer leggen. De delen worden door middel van een klikverbinding aan elkaar bevestigd. Bij  Horeca Vloeren Nederland kunnen wij u adviseren welke vorm voor u het meest geschikt is.

COREtecPlus: PVC vloeren die niet uitzetten of krimpen

De Floorsense COREtecPlus vloer is een synchroon gestructureerde vloer op een vochtbestendige drager met een slijtlaag van 0,4 mm verlijmd op een harde WPC-drager. WPC (Wood Plastic Composite) is een hybride stabiel en waterbestendig materiaal dat uit een kunststof component bestaat. In tegenstelling tot de standaard PVC vloeren met klikverbinding zal de Floorsense COREtecPlus WPVC-vloer nagenoeg geen spanning opbouwen door warmte of vocht. Floorsense COREtecPlus WPVC vloeren zijn door hun geringe dikte en isolatiewaarde prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC van Floorsense is een zeer duurzaam product dat zowel in droge toestand als in vochtige situaties een stroef uiterlijk behoudt. Het is bestand tegen de meest gebruikelijke zuren, logen en zouten en is gemakkelijk in onderhoud. Deze vloeren hebben in verwerkte toestand een contactgeluidsverbetering van 4 Db en een gemiddelde warmtedoorgangsweerstand van 0,019.m²/W. Hierdoor is het zeer geschikt om op een zandcementendeklaag of tegelvloer met vloerverwarming te verwerken. Let op; alleen origineel PVC is geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Alle vloeren die door ons verkocht worden zijn gemaakt van origineel PVC. Een gerecyclede PVC vloer is door krimp van het materiaal niet geschikt voor montage op een vloerverwarming.

Ruim 500 verschillende kleuren PVC

We zijn er trots op u in onze zaak in Heerenveen de grootste collectie PVC vloeren van Noord-Nederland te kunnen laten zien. U heeft keuze uit ruim 500 verschillende kleuren, motieven en designs! Dus kom langs in onze zaak aan de Icarus 17 in Heerenveen. Op onze website is slechts een kleine selectie PVC tentoongesteld.